27 november Webinar Buyer Group ICT

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Overstap naar een duurzamer ICT-alternatief: hoe zorg je voor draagvlak?

Hoe overtuig je collega's en besluitvormers om de overstap naar een duurzamer alternatief te maken binnen jouw organisatie? En hoe ga je om met vragen als ‘Is dit wel duurzamer?’ of ‘Is dit niet veel duurder?’ Tijdens het webinar van de Buyer Group ICT op woensdag 27 november 2024 van 14:00 - 15:30 uur, delen experts van OVAM en de Vlaamse Overheid hun inzichten en aanpak voor duurzame ICT-keuzes.

Wat kun je verwachten?

Els Verwimp (Vlaamse Overheid) en Wouter Dujardin (OVAM) presenteren een analyse van de 'total cost of ownership' en 'carbon footprint' bij de keuze tussen twee typen smartphones. Ook gaan zij dieper in op onderwerpen als gebruikerstevredenheid, functionaliteit en noodzaak tot reparatie.

Voor wie? 

Dit webinar is speciaal voor vertegenwoordigers van (publieke) inkopende organisaties. Zo maken we een open gesprek mogelijk over de uitdagingen en succesverhalen naar duurzamere ICT-oplossingen.

Aanmelden

Laat je inspireren door ervaringen van andere organisaties en ontdek hoe je weerstand binnen jouw organisatie weg kunt nemen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.